5 NUTTIGE TIPS VOOR THUIS BARISTA

Voor sommige mensen is er geen betere manier om de dag te beginnen dan door naar een favoriete lokale coffeeshop te gaan voor een espresso, latte, cappuccino of een andere pick-up in de ochtend. Helaas kan dit een vrij dure gewoonte zijn.

U kunt wat geld besparen door te vertrouwen op de koffiemachine op kantoor voor uw dagelijkse raketbrandstof, maar tenzij u elke dag de eerste op kantoor bent, zult u te maken krijgen met het idee van iemand anders over wat een goede cuppa Joe is. Welke oplossing past bij uw budget en uw gevoeligheden?

Misschien wordt het tijd om een huisbarista te worden. U zult vooraf wat geld moeten uitgeven – terwijl uw kantoor zich dankzij de afschrijving een lopende koffiemachine-verhuur (en een reguliere koffiemachineservice) kan veroorloven, is de gemiddelde thuisbarista beter af om een machine te kopen.

Dat gezegd hebbende, krijgt u volledige controle over elke kop koffie of espresso die u zet. Je bent de baas over je lot … of in ieder geval je inname van cafeine. Of je koffiemachine nu voor je werk kapot is of je het je gewoon niet kunt veroorloven om elke ochtend bij de coffeeshop op de hoek te betalen, het is tijd om te investeren in je eigen high-end espressomachine voor thuis.

Er is maar een probleem: hoe word je een bekwame huisbarista en maak je elke keer het perfecte brouwsel? Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen.

KIES DE JUISTE MACHINE
Het zetten van espresso kan net zo eenvoudig zijn als een pot op een open vuur zetten, of er is iets nodig dat dichter bij de luxe koffiemachine in uw kantoorpauze staat. Of u nu kiest voor de eenvoud van een kookplaat met espressopot of voor de ruimteschipconsole die een kies het beste espressomachine commerciele espressomachine biedt, hangt grotendeels af van uw gevoel voor koffie.

Er is natuurlijk een gelukkig medium. Als een pot voor een portie niet voldoende is, maar je hebt ook geen apparatuur nodig van het kaliber van een cafe of een koffiezetapparaat op kantoor, dan vind je betaalbare opties die ergens in het midden liggen.

Waar moet je op letten? Net als bij het kopen van een ander klein apparaat, moet u rondkijken, recensies lezen en zelfs om advies vragen van vertrouwde bronnen. Er zijn ook bepaalde functies waar u op moet letten.

Een machine met een dubbele boiler is waarschijnlijk het beste omdat deze een constante temperatuur biedt en de mogelijkheid om melk te stomen terwijl u koffie zet. U moet beslissen of u een machine wilt die aansluit op sanitair of een machine waaraan u handmatig water moet toevoegen. Onthoud ook dat u de afmetingen noteert voordat u koopt om ervoor te zorgen dat de koffie cup machine op uw toonbank past.

Leave a Reply